Hârtie cu filigran - Ascens Filigran SRL

Sistemul de imprimare a hârtiei cu filigran oferă un spectru larg de aplicaţii oricând este necesară protejarea conţinutului articolului de papetărie împotriva falsificării, sau evidenţierea importanţei şi a valorii sale. Utilizarea hârtiei cu filigran vă asigură prestigiul, individualitatea, elementele propii de design, precum şi protecţia.

Filigranul poate fi folosit pentru securizarea documentelor şi a hârtiilor de valoare: diplome, certificate, acţiuni, autorizaţii, documente confidenţiale, acte notariale, acte originale, voucherelor şi foilor de parcurs, permise de parcare, bilete, tichete, formulare cu regim special, legilităţii de acces, abonamente.

Hârtie cu filigran personalizat

Documentele protejate prin introducerea filigranului, vizibil în lumină alba (naturala), INDIVIDUALIZAT pentru fiecare client în parte, sunt imposibil de reprodus/falsificat prin scanare, listare sau copiere xerox. Filigranul se poate executa pe diferite tipuri de hârtie A4.

Hârtia cu fire vizibile la UV

Prezenţa firelor vizibile la UV în textura hârtiei oferă un mare grad de securizare documentelor dumneavoastră. Hârtia cu fire vizibile la UV are 90 g/mp şi are o culoare galbuie.